Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Орлин Гигов е убил украинката, която миналата година преби и изхвърли гола и боса

Закон и ред

Орлин Гигов е убил украинката, която миналата година преби и изхвърли гола и боса

Орлин Гигов е убил украинката, която миналата година преби и изхвърли гола и боса - Tribune.bg

Мъж уби украинка в София след пиянски скандал. Престъплението станало на 20 юни в кв. "Красно село". Орлин Гигов и Силвия К. живеели заедно. Вечерта имали поредния скандал. Тогава двамата се сбили, а Орлин надделял и убил жената.

Сигнал за смъртта на жената е подаден от самия Орлин, както и от неговата майка. Жената е намерена на плочките в жилището с черепно-мозъчна травма. По Орлин също са открити множество травми.

Днес Софийският градски съд остави в ареста Орлин. Определението не е окончателно и подлежи на жалба или протест пред САС.

 В началото на 2023 г. стана ясно за  побой над украинка, която бе изхвърлена гола и боса от дома на Гигов. Впоследствие стана ясно, че още четири жени са били жертви на Гигов, за който само за 3 години прокуратурата е имала 10 сигнала срещу него, пише Offnews. 
 
В средата на юли Гигов отново бе задържан, след като нападна украинката в центъра на София. Бишвият шофьор на МВР-болница бе задържан и няколко месеца по-рано - заради обиди към полицаи в столичен хотел. 
 
Въпреки множеството арести, обвинения, жертви и нападения - Гигов не бе осъден ефективно по нито едно дело. По едно от производство за домашно насилие мъжът получи условна присъда.

Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати