Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Още обвинения за майката на Банев, този път за катастрофа

Закон и ред

Още обвинения за майката на Банев, този път за катастрофа

Снимка:

Младеж със счупен шиен прешлен след отнето предимство от Мария

Майката на бизнесмена Николай Банев – Мария се сдоби с още обвинения. Този път за причинена катастрофа, при която е пострадал 20-годишен младеж. Инцидентът е станал през лятото, а днес Районна прокуратура в Харманли е повдигнала обвинението.

78-годишната Мария шофирала „Ауди А6“ в Харманли. На кръстовище отнела предимство на движещия се по улицата лек автомобил, шофиран от пострадалия. След пътното произшествие мъжът е бил откаран за оказване на медицинска помощ, при което се установило, че има счупване на шиен прешлен на врата, каквото е и заключението на съдебно-медицинската експертиза.

Мария не е пострадала при катастрофата. Спрямо нея е взета мярка за неотклонение „подписка“. Предстои внасяне в съда на делото.

Мария стана обвиняема и за участие в организирана престъпна група за данъчни престъпления, присвояване и пране на пари. За лидер е сочен синът ѝ – Николай. По същото дело е обвинена и съпругата му Евгения. По това дело Мария с мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер на 10 хил. лева.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив