Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Оставиха в ареста обвинените за грабежа в офис на мобилен оператор в София

Закон и ред

Оставиха в ареста обвинените за грабежа в офис на мобилен оператор в София

Снимка:

Оставиха в ареста четиримата обвинени за грабежа от офис на мобилен оператор в София. Те са получиха най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража”, съобщиха от прокуратурата.

На 6 декември в 04.30 часа трима от мъжете са разрушили входна стъклена врата на търговски център, както и врата на офис на мобилен оператор, които се намират на ул. „Тодорини кукли“ в гр. София.

Обвиняемите А.И.,Т.Г. и Б.И. откраднали 32 комплекта слушалки, 6 смарт часовника, 5 мобилни телефони, 11 комплекта, съдържащи телефон и аксесоар, зарядно устройство, 2 кутии със слушалки и 1 кутия с електронно.

Докато тримата били в офиса, четвъртият обвиняем - А.Г. стоял встрани от търговския център, давал им указания по радиостанция и наблюдавал за полиция.

Срещу обвиняемите е образувано досъдебно производство. Единият е с подобно друго провинение. Мъжът е бил осъден и с влязла в сила присъда за идентично деяние. Друг от мъжете пък е бил осъждан ефективно за тежко умишлено престъпление на „лишаване от свобода“ не по-малко от една година. Наложената на четиримата обвинени мярка подлежи на обжалване.  


Топ новини

виж още

Актуална тема