Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Отказаха отвод на прокурора по делото срещу Кристиан Николов

Закон и ред

Отказаха отвод на прокурора по делото срещу Кристиан Николов

Отказаха отвод на прокурора по делото срещу Кристиан Николов - Tribune.bg
Снимка:

Започна съдебната фаза на процеса за катастрофата, отнела живота на Милен Цветков

Софийски градски съд констатира, че не са допуснати нарушения по досъдебното производство за катастрофата, отнела живота на журналиста Милен Цветков. С това започна съдебната фаза на процеса, а делото ще се разгледа по общия ред.

Съдът остави без уважение искането на защитата на подсъдимия Кристиан Николов за отвод на прокурора Иван Кучиев по делото и започна съдебната фаза на наказателния процес. Първото съдебно заседание е насрочено за 23 февруари 2021 г.

Вчера по време на първото заседание по делото обвиняемият изказа съболезнования на близките на Милен Цветков. „Досега не съм имал възможност да се срещна с тях. Съжалявам за случилото се“.

На 19 април 2020 година, на връх Великден, джип, управляван от 22-годишния Кристиан помете колата на журналиста. По време на зверския удар Милен Цветков чака на червен светофар на столичния булевард „Черни връх”. По-късно стана ясно, че обвиняемият е шофирал под въздействието на три вида наркотици с превишена скорост. Софийска градска прокуратура е предала Николов на съд с обвинителен акт, осем месеца след извършеното от него престъпление.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети