Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Отложиха делото срещу Иванчева, Петрова и Дюлгеров

Закон и ред

Отложиха делото срещу Иванчева, Петрова и Дюлгеров

Отложиха делото срещу Иванчева, Петрова и Дюлгеров - Tribune.bg
Снимка:

Процесът продължава на 11 януари

Делото срещу отстранения кмет на столичния район "Младост" Десислава Иванчева, заместничката ѝ Биляна Петрова и Петко Дюлгеров  беше отложено от Специализираният наказателен съд за 11 януари. Всички материали по делото са в Апелативния специализиран наказателен съд и експертизите, които съдът трябва да разгледа не могат да бъдат приети. Материалите са в горната съдебна инстанция, която трябва да реши дали двете подсъдими ще останат с мерки за неотклонение "домашен арест" или ще бъдат измени.

Преди началото на съдебното заседание Десислава Иванчева обяви, че няма политическо-медийна партия зад гърба си. „Нямаме партии, зад нас стоят гражданите. На първо място ни е делото “, посочи тя.

Биляна Петрова също потвърди това. „Бяхме в десетия кръг на ада. Иванчева няма амбиции за кмет на София“, коментира и тя.

Относно думите на заместник- главния прокурор Иван Гешев, че другите арестанти не се оплакват, Петрова допълни:„Те заплашват всички. Останалите се страхуват, че ще си усложнят ситуацията.“

Автор: Моника Гаджанова


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати