Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Отложиха делото за бащинство на Велико Минков

Закон и ред

Отложиха делото за бащинство на Велико Минков

Отложиха делото за бащинство на Велико Минков - Tribune.bg
Снимка:

Бургаският съд отложи делото за бащинство на бившия депутат Велико Минков, който след ДНК експертиза се оказа биологичния баща на бебето на Габриела Славова, обвинена за убийството на съпруга си Пейо. Процесуални хватки и подаден иск от страна на майката станаха причина за отлагането. Делото се гледаше при закрити врата, предава БГНЕС.

Велико Минков заяви в съда, че настоява да отглежда и да се грижи за сина си.

„ДНК експертизата доказа категорично, че аз съм бащата и при създалите се обстоятелства мисля, че това е най-доброто за детето. От както е излязла ДНК експертизата се грижа за него, храня си го, къпя си го, приспивам си го", заяви Велико

Атанаска Минкова, майка на Велико Минков разказа през сълзи: „Детенцето не сме го виждали. Естествено, че много трудно преживяваме този момент и тези месеци, през които то ни е липсвало"

В съда в Бургас като свидетел пристигна и бащата на убития Пейо Пеев. В момента той и съпругата му отглеждат двете деца на Габриела Славова.

„Аз не крада деца. Заради това дете убиха сина ми. Детото се чувства перфектно - расте, усмихва се, вика си, като всяко дете...“, сподели Орлин Пеев.

„Според мен законът е този, който трябва да се промени, за да няма колебания нито един съд да постанови своевременни мерки в интерес на детето. Ако някой се съмнява, че най-добре е за детето в конкретната ситуация да го гледа родният му баща, нека каже нещо различно от това", каза адвокатът на Велико Минков - Пламен Борисов.

Велико призова Габриела да спре всякакви действия и да даде възможност той да отглежда детето си.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати