Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Пернишки полицаи разкриха депо за крадени авточасти и автомобили

Закон и ред

Пернишки полицаи разкриха депо за крадени авточасти и автомобили

Пернишки полицаи разкриха депо за крадени авточасти и автомобили - Tribune.bg
Снимка:

Трима арестувани докато разфасоват краден автомобил

Пернишките полицаи са разкрили депо за крадени авточасти и автомобили, съобщиха от МВР. Акцията е проведена на 20 февруари. Задържани са 34-годишен радомирец и двама перничани, на 22 и 25 години. Мъжът от Радомир е криминално проявен, познат със закана за убийство, хулиганство, средна телесна повреда и поправка на номера на коли. Осъждан е и е изтърпял пробация. 25-годишният има условна присъда за причиняване на смърт по непредпазливост.

В имот в радомирското с. Долни Раковец са намерени множество части и вещи от автомобили, разглобен „БМВ Х3“ и краден „БМВ Х5“.

Назначени са експертизи, които трябва да установят произхода на иззетия автомобилен арсенал.

Вътрешният министър Младен Маринов подчерта, че акцията е голям пробив за полицията. „Това е трудно – да ги хванете в момент, когато се разфасоват коли“, подчерта Маринов. Той използва повода да постави и въпроса за липсата на регламент, свързан с продажбата на авточасти.

 


Коментари (1)

РЕАЛИСТ КРАИНО ВРЕМЕ Е ДА СРАВНИЯВАМЕ КОИ СА ПО ГОЛЯМИ И ОПАСНИ КРАЖБИ И ГРАБЕЖИ НА БЪЛГАРИТЕ ИЛИ НА ЦИ ГАНИТЕ И ДА СПРЕМ ДА СИ МИЕМ РЪЦЕТЕ С ТЯХ А ДА ОБРЪШАМЕ ВНИМАНИЕ НА НАШЕ БАНДИТИ УКРАДОХА БЪЛГАРИЯ
22.02.2019 18:52 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети