Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Пиян мъж преби до смърт пастир в спор за цигари

Закон и ред

Пиян мъж преби до смърт пастир в спор за цигари

Снимка:

Убийството е извършено на 17 май тази в кошара близо до гората на село Горен чифлик

Окръжната прокуратура във Варна задържа 39-годишен мъж, след като го привлече към наказателна отговорност за убийството на пастира на стадото на баща си, съобщиха от прокуратурата. Престъплението е извършено по особено мъчителен начин за убития и с особена жестокост.

Убийството е извършено на 17 май тази година в кошара близо до гората на село Горен чифлик. 47-годишният пастир бил нает от друг мъж, за да пасе стадото на баща му преди десетина дни. Убитият бил от добричко село и често се хващал на работа като пастир.

На 16 май вечерта мъжът работел с приятели в гората на село Горен чифлик, където изграждали заслон. След свършената работа мъжете пили алкохол. След като си тръгнали по домовете, обвиняемият решил да преспи в постройката, направена от баща му до кошарата в гората.

Пастирът видял мъжа и му поискал цигари. Това ядосало пийналия мъж, който взел едно дърво и започнал да нанася удари по ръцете и тялото на пастира. След това се прибрал в постройката и се наспал. Когато изтрезнял, видял състоянието на пастира и повикал спешна помощ. Лекарите установили само смъртта на 47-годишиния пастир, който имал кръвонасядания по ръцете и тялото от побоя. Разследващите намерили на мястото и дървото, с което мъжът бил пребит.

Първоначално обвиненият развил пред разследващите своя защитна версия, но по-късно направил признания.

Окръжната прокуратура във Варна ще внесе искане във Варненския окръжен съд за вземане мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на задържания.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още