Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Племенникът на Гала е застрелян в САЩ

Закон и ред

Племенникът на Гала е застрелян в САЩ

Племенникът на Гала е застрелян в САЩ - Tribune.bg
Снимка:

Куршумът е дошъл от полицай

Племенник на тв водещата Гала е бил застрелян от полицията в САЩ. Гала веднага тръгнала към щатите да подкрепи брат си и затова не бе на екран миналата седмица. Това съобщава "Уикенд". Новината е потвърдена от близки на водещата и пред „24 часа“.

Загиналото момче се казва Георги (Джордж) Пенев. Сестра му Мари сподели пост в страницата www.gofundme.com. „В 2 часа през нощта на 11 декември ме събуди звънът на телефона. Полицай ми каза, че моят брат Джордж, познат на по-голямата част от Бъфало като Пенев, е бил прострелян четири пъти в гърдите от полицай от Фредония в понеделник, 10 декември в 1:30 ч. следобяд. Полицаят нямало да бъде обвинен в нищо“, пише тя.

Според полицията униформените отишли по сигнал до къща в града. На втория етаж се бил барикадирал млад мъж. Той отказал да отвори, но после излязъл срещу полицията с нож. Тогава срещу него било стреляно.

Момчето е син на брата на Гала.


Коментари (3)

Мизийски Този е мъртъв за България още като е решил да я остави. Това се отнася за всички предатели.
21.12.2018 09:30 / Отговор
Иван Мизийски,а ти си мъртво роден.Каква полза за България от такива умствено ограничени,като теб!? Жалко за момчето,но полицията трябва да действа така и у нас.Но за това не са виновни полицайте , а политиците ,които се нуждаят от циганския вот ,за да грабят България в полза на руските бандити.
22.12.2018 08:47
681 Така ако действаха и нашите полицаи, нямаше да остане жив циганин. Все пак да не забравяме, че мангалите вършат 90% от престъпленията у нас.
21.12.2018 09:30 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати