Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Потвърдено: Убийството в Ботевград – от ревност

Закон и ред

Потвърдено: Убийството в Ботевград – от ревност

Потвърдено: Убийството в Ботевград – от ревност - Tribune.bg
Снимка:

Жертвата е намушкана три пъти с нож

Убийството в Ботевград е извършено от ревност. Това съобщи окръжният прокурор на София Наталия Николова.

Убитата жена в Ботевград е с три прободни рани с нож – два в гръдния кош и един в шията. Няма следи от борба. Жената е починала на място след третия удар, който е бил в гръдния кош. Съпругът ѝ, който я е намушкал, се е самоубил в дома си с огнестрелно оръжие.

Той е имал две законно притежавани пушки. Заради това е сформиран и специален щаб от служители на ОДМВР-София, служители от сектор „Проникване и реагиране“ и Специализиран отряд за борба с тероризма (СОБТ).

„Направен е анализ на местата и адреса, на които може евентуално да се укрива въпросното лице, като са сформирани 5 екипа на различни адреси на територията на Ботевград и околностите му. Поетапно е прониквано в адресите, за да може същият извършител да бъде неутрализиран и задържан. Прониквайки в апартамента с помощта на робот, управляван от СОБТ, е установено въпросното лице с прострелна рана в главата“, обясни директорът на ОДМВР-София ст. комисар Николай Спасов.

Предполага се, че се е самоубил веднага след убийството, като е открит след полунощ. От 2015 година и досега не е имало никакви сигнали срещу извършителя.

Едно от децата им се е разхождало в квартала и е видяло ранена майка си, но не е присъствало на самото убийство. Полицейски служител е извел детето от мястото и по-късно то е предадено на роднини.

Има събрани данни, че съпругата е имала намерение да се разведат.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати