Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Присъда за 28-годишна, убила новороденото си дете

Закон и ред

Присъда за 28-годишна, убила новороденото си дете

Присъда за 28-годишна, убила новороденото си дете - Tribune.bg
Снимка:

Забременяла от приятел, докато мъжът ѝ бил в затвора

28-годишна жена от Кърджали е била осъдена на 16 месеца затвор за това, че на 18 декември 2018 г. е убила новороденото си дете, съобщиха от прокуратурата. Делото се е гледало по съкратената съдебна процедура от Районен съд – Кърджали.

Жената имала пет деца, две от които се отглеждали в приемно семейство, а тя се грижела за останалите три с помощта на близки. Бащата на децата ѝ излежавал присъда в затвор. Тя забременяла от свой приятел, когото уведомила веднага, след като разбрала за бременността. На близките си не съобщила, че чака дете.

На 18.12.2018 г., в гр. Кърджали, след като оставила децата си на училище, тя почувствала болки, легнала между два паркирани леки автомобила, където родила бебето. Детето проплакало. Майката с ръце скъсала пъпната връв на момченцето. По-късно тя решила да го изхвърли във водите на река Арда, защото се страхувала, че близките ѝ ще разберат, че детето е от друг мъж.

Когато се прибрала в дома си тя се почувствала зле, което наложило лекарска намеса и бил подаден сигнал в полицията. Присъдата на Районен съд – Кърджали е влязла в сила, съобщават от прокуратурата.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети