Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Продължава разследването на трагедията в Бургас

Закон и ред

Продължава разследването на трагедията в Бургас

Продължава разследването на трагедията в Бургас - Tribune.bg
Снимка:

Убийството не е станало пред очите на детето на жертвата

Продължава разследването на убийството в Бургас. Полицията подозира, че млад мъж е убил жена си – майка на 4-годишно дете.

Жертва е 32-годишна, а тялото е открито в парк в комплекс „Славейков“ по неофициална информация от деца.

Минути преди да извърши престъплението мъжът е оставил детето в друга страна на парка, а той и жената са започнали скандал, който приключва с убийство, съобщава Нова телевизия.

Сигнал е подаден в 18:02 ч., от случаен гражданин, който е намерил самотно дете в парка. Две минути по-късно друг гражданин подава сигнал за открито безжизнено тяло на жена. По-късно е подаден трети сигнал, че мъжът, заподозрян за убийството на жена си, е скочил от 12 етаж на жилищен блок, в непосредствена близост до църквата, където е извършено убийството.

По официална информация от полицията, детето е при бабата – майката на загиналата. Мъжът, с когото жертвата е живеела, не е биологичен баща на детето. Социалните работници ще предприемат действия за бъдещето на детето, а с него ще работи психолог.

В полицията има подаден сигнал за агресия от страна на загиналата жена. Скандалът се е разиграл на пейките, където е намерено тялото й. „Видяхме едни деца да бягат. Имаше един мъж,който е видял случилото се, той се обади на 112,полицаите и от Бърза помощ дойдоха. Той е взел детенцето и го е оставил някъде там, до тоалетната”, разказват очевидци.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети убийство, Бургас
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати