Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Продължава разследването на инцидента в нощния влак София – Бургас

Закон и ред

Продължава разследването на инцидента в нощния влак София – Бургас

Снимка:

Смята се, че мъжете са се спречкали, след като единият от тях е събул обувките си

Продължава разследването на тежкия инцидент от нощния влак София – Бургас в района на Ихтиман. Все още не е обявено официално каква е причината за скандала, при който един от пътниците нападна и рани с нож друг. Това се случи в неделя, в четвърти вагон на влака. Смята се, че мъжете са се спречкали, след като единият от тях е събул обувките си, съобщава Нова телевизия. Опровергава се версията, че единият е направил забележка на другия, че няма билет. И двамата са притежавали превозни документи, потвърдиха от БДЖ.

Нападателят е на 60 години, а пострадалият - на 33. Раненият е приет в Окръжна болница. Двамата не са се познавали. Във влака е нямало полиция.

"Причината за това е, че органите на реда са ангажирани с друга дейност. В нощния влак по принцип има полиция, обикновено в критичните влакове. Винаги има полиция, в този влак инцидентно не е имало", поясни Тодор Тодоров пред Нова.

Припомняме, че сигналът за инцидента е подаден 41 минути след полунощ на спешния телефон, а медиците се отзовават незабавно на място. Двамата мъже са били сами в купето, когато възникват пререканията, казват от прокуратурата. По това време на спречването във влака е имало около 70 души.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още