Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Продължава разследването на нелегалния купон в заведение край Сандански

Закон и ред

Продължава разследването на нелегалния купон в заведение край Сандански

Снимка:

В нарушаването на мерките участвали и полицаи

Продължава разследването за нарушаване на ограничителните мерки на нелегален купон в Сандански. На клип, разпространен в социалните мрежи се вижда как компания се е събрала в заведение близо до града, въпреки забраните.

Част от компанията са били и полицейски служители. По случая започна проверка както на МВР, така и на Регионалната здравнa инспекция. Първоначалната проверка на РЗИ е установила, че нарушение няма, тъй като заведението не е работило в деня на проверката.

„Вчера на обяд направихме съвместна проверка, която установи, че заведението не работи към момента. На видеоклипа в социалните мрежи се виждат 10 или повече души, които танцуват в заведение. Трябва да се установи кога е заснет клипът и къде точно. Ако е частно парти и не е в обект за обществено предназначение, няма проблем до 15 души. Нарушението тук идва от това, че купонът е в такова заведение”, обясни пред Нова телевизия началникът на РЗИ д-р Калоян Калоянов.

За да бъдат санкционирани участниците в клипа, първо трябва да се докаже тяхната самоличност, както и датировката на клипа. Д-р Калоянов отказа да коментира дали излъчването на живо в социалните мрежи е провокация.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още