Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Проф. Николай Радулов: Семерджиев може да е член на организация с полицаи и прокурори

Закон и ред

Проф. Николай Радулов: Семерджиев може да е член на организация с полицаи и прокурори

Проф. Николай Радулов: Семерджиев може да е член на организация с полицаи и прокурори - Tribune.bg
Снимка:

Министерството на вътрешните работи е обзето от хора, които искат да пречат на нормалното развитие на нещата и на промяната. То е фрашировано с хора, които са свързани с бившето управление. Това коментира Николай Радулов в студиото на „Здравей, България”.

Според него Георги Семерджиев се е ползвал от закрила много продължително време. „Няма как, ако не е член на някаква организация, включваща полицаи и прокурори, която се облагодетелства за сметка на нещастието на хората”, уточни той. Радулов посочи, че е трудно да се оцени колко голяма е такава група, но според него тя има височайшо покровителство.

Относно полицайката Симона Радева каза, че е на най-ниското полицейско ниво. „Там е най-рисковото място за назначаване, защото за да се запълнят щатни бройки, се правят много сериозни компромиси. Провеждат се по-скоро психологически разговори, а не конкурси”, обясни Радулов.

Назначението в случая става с подписа на шефа на СДВР. Обикновено той само подписва заповедта. Според него има много служители като Симона Радева в структурите на Столичната дирекция.

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати