Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Прокуратурата отрече твърдения на Корнелия Нинова

Закон и ред

Прокуратурата отрече твърдения на Корнелия Нинова

Снимка:

Иван Гешев не е споменавал, че документите у Нено Димов са за внос на италиански боклук

Прокуратурата опроверга лидера на БСП Корнелия Нинова, която по-рано направи коментар, че при обиска в дома на задържания министър Нено Димов са намерени документи за внос на боклук от Италия. Тя заяви пред БТВ, че по документи, предоставени от финансовия министър Владислав Горанов, в България е внесен над 700 тона боклук.

Пресцентърът на Прокуратурата посочва в специално изявление, че главният прокурор Иван Гешев никога не е твърдял, че при обиска в дома на министъра на околната среда и водите Нено Димов са открити документи само за внос на боклук от Италия.

„Във връзка с публикации в множество медии пресцентърът на Прокуратерата заявява, че на брифинга, проведен на 13.01.20г. в Окръжна прокуратура-Враца, главният прокурор Иван Гешев не е съобщавал, че при обиска  на дома на задяржания министър в оставка на околната среда и водите Нено Димов са били открити документи, свързани с вноса на боклук от Италия. Това може да се види от коректно изслушване на пълния запис на събитието”, обявиха от институцията.  


Коментари (2)

ЦВЕТАНОВА З-д "Стомана" е частен и като иска да трупа печалба и да има работници, да си създаде собствен водоизточник. До кога ще трябва да печели с питейната вода на перничани? Това трябва да са изискванията им и да оценят трудът на работниците.
14.01.2020 17:13 / Отговор
ИСТИНАТА К. ИМПЕКСОВА, по ваше време, поне 1 М.тръбопровод поеме бихте ли и къде? Когато докарахте до фалит д-вата, я разграбихте и приватизирахте. Изнесохте тръбите и днес нагло обикаляте студиата. ББ подменя гумите, но старият акумулатор е този, който вие оставихте, защото карайте по капли. Най-корумпираната приватизаторка иска само власт и пари, без значение какво ще се случи с Б-Я. Наглост!
14.01.2020 17:22 / Отговор

Добави коментар




Топ новини

виж още

Мрежата

виж още