Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Прокуратурата повдигна обвинение на майката за жестокото убийство на децата ѝ

Закон и ред

Прокуратурата повдигна обвинение на майката за жестокото убийство на децата ѝ

Снимка:

От местопрестъплението са иззети два ножа и сатър

Кристина Дунчева е обвинена за жестокото убийство на двете ѝ деца, които са на 3 и 5 години.

С постановление на наблюдаващия прокурор 32- годишната жена е била привлечена в качеството на обвиняем за тежко престъпление, извършено от нея по особено мъчителен начин и с особена жестокост спрямо жертвите, съобщиха от Окръжна прокуратура – Благоевград.

Вчера около 17:30 ч. в полицията е подаден сигнал за открити трупове на деца в апартамент на къща, на ул. „Скопие“ в Сандански. Незабавно на място пристигнали полицейски служители, които заварили майката на убитите деца.

При условията на неотложност е започнал оглед на местопроизшествието. Иззети са били веществени доказателства, сред които два ножа и сатър.

Към настоящия момент е извършено освидетелстване, разпитани са множество свидетели, назначени са експертизи, посочват от прокуратурата.

Жената е задържана за срок до 72 часа.

Предвид тежестта на обвинението, за което е привлечена към наказателна отговорност, и характера на престъпното деяние, предстои Окръжна прокуратура – Благоевград да внесе в съда искане за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ на Дунчева.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още