Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Прокуратурата прекрати делото за катастрофата с Караянчева

Закон и ред

Прокуратурата прекрати делото за катастрофата с Караянчева

Снимка:

Прокуратурата е прекратила делото по разследването на автомобилната катастрофа на НСО с Цвета Караянчева край Шумен. Това е станало по искане на самата Караянчева в качеството ѝ на пострадала, каза говорителят на Окръжната прокуратура в града Орлин Куздов, съобщи "Дневник".

По делото е била обвинена жената, чиято кола се удари в автомобила, возещ председателя на парламента.

ПТП-то стана след връщане на Караянчева от тържества в Силистра. На ляв завой 31-годишна шофьорка се поднесла на опесъчен участък, загубила контрол и се ударила в насрещно движещия се автомобил.

Караянчева беше откарана в болницата в Шумен със счупена ключица и наранени прешлени на гръбначния стълб, а по-късно беше транспортирана с хеликоптер в софийската правителствена болница и оперирана там.  


Коментари (4)

Тартаковер Великодушен жест на ПКП !! Естествено в тази "медия" няма да напишат онова, което пише в други медии, че ПКП е отведена с хеликоптер в болница, въпреки, че тази висша кралска чест е недостъпна за обикновения българин, плащащ всичките им разходи от данъците си. А по-пикантната част също споменавана в други медии и която може да се открие в Интернет беше, че ПКП при отвеждането в болница е била в колата без бикини... !?
Не се занимавам с клюки и непроверени факти, избягвам ги, (въпреки че всеки може да ги прочете в Интернет), но тази арогантна жена не заслужава снизхождение.
18.09.2020 17:13 / Отговор
Не знам дали съзнаваш колко си жалък с постоянните си гадни плюнки по Караянчева и с дитирамбите за т.нар. Президент, но то не е за всеки. Бъди жив и здрав и не забравяй, че най-добре се смее, който се смее последен...
18.09.2020 18:01
Тартаковер Вуйно, аз не пиша по много коментари, лъжеш като ()хайде да не казвам). Покажи ми публикация под която да има повече от два. Бъркаш ме с онзи Анастас с дебилната "поезия", с Киро Бизона, кесо,десо, разни булдозеристи и всякакви клозетни писачи, които освен да изсипват л-йната създадени от хипоталамуса си, друго не могат да създадат. Сигурен съм че не ги четеш.А моите са интересни, четеш ги въпреки че ги мразиш, защото си гербаджийска политическа скочибра. А може би те надценявам!? Може би харесваш такива!? Нали и лидера ви има същия речник, като тях? Шефката на парламента е ПКП, на европейските лидери го върти в дупарата с 200, казва аз съм прост и вие сте прости...!? Как няма да си го харесват онези които имат неговия речник, стил и възпитание? Такива като мен са "бели врани" във вашата компания, затова ви нервятV
18.09.2020 18:42
Добре, че не съм ти вуйна, вуйчовото!
18.09.2020 18:45

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още