Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Прокуратурата се самосезира за предполагаемия запис на Борисов

Закон и ред

Прокуратурата се самосезира за предполагаемия запис на Борисов

Снимка:

Превърнахме записването с телефони в някакъв национален спорт, посочи Иван Гешев

Софийска градска прокуратура (СГП) се е самосезирала и ще извърши проверка на последния запис, за който се предполага, че е на премиера. Това съобщи в Пловдив главният прокурор Иван Гешев, предаде БГНЕС.

Гешев съобщи, че проверката ще бъде в две направления и трябва да установи дали става въпрос за използване на незаконни СРС-та или за монтаж на запис. Преценката какви действия ще се извършат ще каже прокурор от СГП.

„Моето лично мнение, не като главен прокурор, а като човек, е, че превърнахме записването с телефони в някакъв национален спорт. В последните 20 години генерираме само скандали, с които даваме изключително лош сигнал към европейските партньори, но най-вече към българските граждани“, посочи Иван Гешев.

Главният прокурор каза още, че наблюдаващите прокурори ще проверят дали Васил Божков е дисидент и дали е започнал от „Магурата” като дисидент. Това е негово твърдение, прокуратурата е длъжна да проверява всички, отбеляза Гешев.

По повод отправени към него заплахи, главният прокурор отговори с думите, че който го е страх от вълци, не ходи в гората.  

 

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още