Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Прокуратурата се зае със случая с бруталното насилие и побой над момиче от ученички в Сливница

Закон и ред

Прокуратурата се зае със случая с бруталното насилие и побой над момиче от ученички в Сливница

Прокуратурата се зае със случая с бруталното насилие и побой над момиче от ученички в Сливница - Tribune.bg
Снимка:

Междувременно се установява лицето, заснело нападението

Прокуратурата образува досъдебно наказателно производство по случаѝ с бруталното насилие и жесток побой на момиче от ученички, съобщиха от обвинението. Поводът за разследването е постъпила информация за това, че около 17:00 часа на 14 март в градския парк на Сливница, било извършено агресивно нападение над момиче чрез дърпане за коса и нанасяне на удари с юмруци и ритници.

Наблюдаващият прокурор е дал указания на разследващите органи за провеждане на разпити на пострадалата, майка ѝ и свидетелите на инцидента.

Установена е самоличността на извършителя на престъплението, който след събиране на достатъчно доказателства ще бъде привлечен в качеството на обвиняем. Междувременно се установява лицето, заснело нападението. Възложено е извършване на експертизи - видеотехническа и съдебномедицинска. Предприетите необходими действия по разследването следва да разкрият обективната истина и да реализират наказателната отговорност на виновното лице.

Случаят с бруталното насилие над тийнейджърка скандализираха социалните мрежи. На кадрите се вижда как две момичета нанасят жесток побой над своя съученичка. Те се редуват и ѝ нанасят юмруци и ритници, докато свидетели на насилието снимат с телефоните си. Жертвата и нападателите ѝ са от Драгоман, но действието се развива в Сливница.

Майка на две малки деца, която коментирала с възмущение видяното, получила сериозни заплахи от момичетата, които са нанесли побоя.

 

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Има ли фактор, който разколебава доверието ви в честността на вота и изборните резултати?
Покажи резултати Скрий резултати