Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Протестиращи блокираха Първо районно, подкрепят бившия депутат, който спря метрото

Закон и ред

Протестиращи блокираха Първо районно, подкрепят бившия депутат, който спря метрото

Снимка:

Минчо Спасов е бил арестуван защото е задействал защита за паднал човек на релсите и е спрял тока в метростанция

Протестиращи блокираха движението пред Първо районно управление. По-рано днес там беше задържан бившият депутат Минчо Спасов. Неговите адвокати не са допуснати вътре, оплакаха се те пред bTV.

„Софийският адвокатски съвет изпрати представители и ние мислим да направим адвокатска защита от много адвокати, които не може да побере Районното“, заяви Татяна Дончева.

„Това правителство така тръгна, така си кара 10 години и така ще си отиде – с пълно пренебрежение към всякакъв закон. Задължението да бъде допуснат адвокат си остава и то е грубо нарушено. Ние дори не знаем това, което е публикувано каква връзка има с живия живот“, заяви Дончева, която вини за ареста правителството.

Според експерти от Метрополитен и Столична община, с действията си Спасов и още двама мъже са поставили в риск живота на стотици пътуващи в метрото. Бързите действия на работещите там предотвратиха блокирането на хора в тунелите.  


Коментари (7)

Митко Палаузов Ако детето ми е било вътре,тогава щяхте да видите защита мамка ви и партизани !Никога не трябва да се прави това,което не искаш да правят на теб!Осъзнайте се.Това е опасно за всички!
20.07.2020 22:18 / Отговор
Марс Минчо Спасов=СДС=НДСВ=Татяна Дончева=Мая Манолова=Васил Божков=Румен Радев=Нещастни Комунисти Българоубийци
20.07.2020 22:36 / Отговор
Няма балами! Ако е натиснал превантивно бутона, защо е избягал?!?
20.07.2020 22:49 / Отговор
biblio Кой си ти бе нещастник? Минчо ли си Спасов ли си? Кой ти дава право да ми застрашаваш живота жалък гамен такъв. Да ви плюя на протестърите с бели коси! Като не ви харесва в тази държава, направете си ваша на Луната и си живейте там. Писна ми от комплексари и идиоти!!!
20.07.2020 22:52 / Отговор
Емил Генов НЕЩАСТНИК!
20.07.2020 23:05 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още