Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Рапърът Кобака се е задушил с любовница в гараж в Пловдив

Закон и ред

Рапърът Кобака се е задушил с любовница в гараж в Пловдив

Снимка:

Певецът има парчета с Мишо Шамара и Ванко 1

Трупът на мъж, който беше намерен с труп на жена в автомобил днес сутринта, е на рапъра Костадин Кобаков- Собака, съобщава „Монитор“. 40-годишният мъж беше намерен от газове задушен с 34-годишна жена в кола, паркирана в гараж в пловдивския квартал "Смирненски".

Певецът има парчета с Мишо Шамара и Ванко 1.

Кобаков е от Пазарджик. Купил си е апартамент в нов жилищен комплекс, на улица "Рая". Жилището му е било мечта и с голямо желание си го е обзавеждал, каза бащата на загиналия Асен, който е на мястото на трагедията. Последните години синът му е работел в семейната им фирма, която се занимава с хазартен бизнес.

Връзка с него и с момичето на 34 години не е имало до петък вечерта. Последно Костадин се е чул с баща си към 22 часа, след което телефонът му е давал свободно. Към 7 часа сутринта днес батерията му е паднала и бащата е дошъл в Пловдив, за да провери как е синът му. Асен е открил труповете на Костадин и приятелката му. 34-годишната жена е била семейна с две деца, а Костадин е бил ерген. В джоба си е имал 4700 лева и е можел да я заведе на хотел, но явно е искал да се похвали с новото жилище, проплака бащата.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив