Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Решено: Съдът остави убиеца от Лозен в ареста

Закон и ред

Решено: Съдът остави убиеца от Лозен в ареста

Решено: Съдът остави убиеца от Лозен в ареста - Tribune.bg
Снимка:

Съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ на обвиняемия за двойното убийство в село Лозен Чавдар Бояджиев, съобщава БГНЕС.

„Не съм упълномощавал никого да ме защитава“, заяви пред съда обвиняемият Чавдар Бояджиев. Защитата му е поета от служебен защитник.

Обвиняемият и неговият защитник не оспориха мярката за неотклонение „задържане под стража“.

Припомняме, че Софийската градска прокуратура внесе искане в Софийския градски съд за определяне на мярка "задържане под стража" на Чавдар Бояджиев, обвинен за двете убийства край софийското село Лозен.

Вчера стана ясно, че мъжът е направил пълни самопризнания и че при задържането му е открит пистолет със заличени номера, както и дебитна карта на една от жертвите.

Убийствата на 18-годишната Яна и 27-годишния Иво са извършени по особено жесток и мъчителен за жертвите начин, като мотивът са финансови отношения между Бояджиев и жертвите.

Стана ясно и че през април миналата година задържаният е извършил друго убийство – на 22-годишна жена, но тогава е освободен с мярка „подписка“, защото е бил обвинен в убийство по непредпазливост.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети