Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Съдът: Кристиан Николов остава в ареста

Закон и ред

Съдът: Кристиан Николов остава в ареста

Съдът: Кристиан Николов остава в ареста - Tribune.bg
Снимка:

Софийският градски съд отказа да пусне от ареста Кристиан Николов, причинил фаталната за Милен Цветков катастрофа. Николов поиска от съда мярката му за неотклонение да бъде изменена и настояваше да бъде освободен от ареста, но градският съд отказа молбата му.

По време на заседанието прокурорът Иван Кучиев каза, че разследването е към своя край.

„Всъщност разследването е към края, наистина. Предстоят изготвянето и представянето на съществени експертизи и след тях ще се прецени вече дали са необходими последващи следствени действия, като реално, трябва да сме коректни и да бъде отразено, че приключването на разследването в сроковете до голяма степен зависи и от това как насрещната страна ще упражни своите права и дали няма да шиканира процеса“, посочи обвинителят след заседанието.

Заседанието днес протече в отсъствието на самия Кристиан Николов. Той бе включен с видеовръзка и след като каза, че поддържа молбата - своята и на защитника, че не желае да участва в това производство, връзка беше преустановена и мярката се гледа в негово отсъствие.

22-годишният Николов удари с джипа си колата на Цветков. Момчето седнало зад волана под въздействието на наркотици. Заедно с него в колата са били синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов – Георги и 21-годишната Симона Цветкова, които също получиха обвинения, че са затаили истина и са с гаранции от по 10 хиляди лева.

Обвинение беше повдигнато и на майката на Кристиан Николов – Десислава. Тя ще отговаря пред Темида за това, че е предоставила автомобил на дрогирания си син. Тя е пусната под гаранция от 100 000 лева.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети