Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Съпругата на Чоков: Той живее сам в София, трябва да се погрижи за прехраната си

Закон и ред

Съпругата на Чоков: Той живее сам в София, трябва да се погрижи за прехраната си

Съпругата на Чоков: Той живее сам в София, трябва да се погрижи за прехраната си - Tribune.bg
Снимка:

Очаква се днес Апелативният спецсъд да реши дали да го върне в ареста

Ценко Чоков минал през ресторант в София, за да си вземе вечеря и не е пил алкохол. Така съпругата на скандалния бивш кмет на Галиче го оправда. По думите ѝ той все пак трябвало нещо да яде.

„Все пак той живее сам в София и трябва да се погрижи и за прехраната си. Спекулации са, че на масата има алкохол, чашите са пълни с вода”, коментира Цветелина Нелова пред Нова ТВ.

На снима се вижда Чоков на маса в столично заведение. Стана ясно, че подсъдимият, който е с мярка „домашен арест“ е имал разрешение във въпросния ден да отиде на зъболекар. Според съпругата на Чоков той минал през ресторанта именно след като е бил на стоматолог.  Съмнения за това обаче има. Разследващите тепърва ще установяват дали е бил на зъболекар, но при всяко положение има нарушение.

„Установили сме доказателства за отклонение и неизпълнение на задълженията на подсъдимото лице по мярката. Тези обстоятелства, които станаха публично известни, категорично сочат, че в 19.30 ч. Ценко Чоков е бил в столично заведение в „Драгалевци”, обясни пред Нова ТВ говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Чоков бе пуснат под домашен арест заради тежкото му здравословно състояние. При последното съдебно заседание той дори бе внесен в съдебната зала на носилка. Снимката в заведението обаче повдигна въпросът доколко бившият кмет е болен.

Съпругата му твърди, че това е неоспорим факт. Специалистите, изготвили експертизите за здравословното състояние на бившия кмет на Галиче Ценко Чоков, са били назначени от съда, твърди тя. Сега те са разследвани.

„Смятам, че всички, които видяха тези снимки, могат да си направят изводи вещите лица колко са били обективни. Те отлично знаят кои са“, заяви от своя страна Арнаудова.

Очаква се днес Апелативният спецсъд да реши дали да върне Чоков в ареста.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати