Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. СДВР: Арестуваните за кражба в „Младост“ са многократно осъждани

Закон и ред

СДВР: Арестуваните за кражба в „Младост“ са многократно осъждани

СДВР: Арестуваните за кражба в Младост са многократно осъждани - Tribune.bg
Снимка:

Четиримата рецидивисти, които снощи бяха задържани при кражба от строителен обект в столичния район Младост са многократно осъждани и имат криминалистически регистрации. Това съобщиха от Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР). Те са на възраст от 29 до 50 години и са задържани непосредствено след извършеното от тях криминално деяние.

Арестът е резултат на проведени оперативни действия на криминалисти на СДВР, ОДМВР-Пловдив и ГДНП. Акцията в противодействие на криминалната престъпност е проведена снощи на територията на София.

Четиримата задържани са известни на полицията. По първоначални данни снощи  около 22.00 часа те са проникнали в строителния обект в Младост с взлом.  Служители на „Криминална полиция“ - СДВР и ГДНП засекли мъжете. При вида на униформените трима от тях направили опит да избягат, което наложило кратко преследване. В него се е включил и отдел „Кобра“.  

Четиримата  арестувани мъже - на 29, 40, 41 и 50 години, са с криминални досиета  и многократно осъждани. Задържани са за срок до 24 часа. Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство, съобщиха от СДВР.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети