Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Простреляната жена в метрото е в нестабилно състояние, имала е билет за Брюксел

Закон и ред

Простреляната жена в метрото е в нестабилно състояние, имала е билет за Брюксел

Снимка:

Няма преки свидетели на кървавия случай

Простреляната жена в метрото е в нестабилно състояние, съобщава Нова тв. Вчера 63-годишен мъж се самоуби на метростанция „Летище София“, след като преди това стреля 4 пъти в 56-годишна жена в едно от влакчетата.

От реанимацията на болница „Св. Анна“ уточняват, че пострадалата е претърпяла две операции и е в реанимация в много тежко състояние. Лекарите са извадили два от куршумите в тялото ѝ, а третият е намерен на мястото на инцидента.

Мъжът и жената са имали свои семейства и нямат роднинска връзка помежду си. Разследващите предполагат, че са имали интимни отношения, но това предстои да се изясни тепърва.

„И двамата са български граждани. Свидетелите, които сме установили към настоящия момент, са открили и двамата в безжизнено състояние на пода на мотрисите. Преки очевидци към момента няма. Оръжието е законно притежавано, ние сме го установили. Мъжът има трудов договор и работи в охранителна фирма", коментира ст. комисар Георги Хаджиев от СДВР. По думите му предстоят процесуално-следствени действия, които на по-късен етап ще дадат възможност да се проверяват една по една версиите, и в съответствие с това да отпадат конкретните версии.

Очаква се по-късно днес разследващите да дадат още информация за престъплението.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още