Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. СДВР: Няма оплаквания или жалби от участници в незаконната блокада на "Ситняково"

Закон и ред

СДВР: Няма оплаквания или жалби от участници в незаконната блокада на "Ситняково"

СДВР: Няма оплаквания или жалби от участници в незаконната блокада на Ситняково - Tribune.bg
Снимка:

Призивът на полицията е шофьорите да следят за промени в пътнотранспортната обстановка в столицата

За последните 24 часа в Първо РУ-СДВР, на чиято територия е кръстовището пред румънското посолство на булевард „Ситняково“, не са подавани оплаквания или писмени жалби от пострадали при пътен инцидент в понеделник вечер, съобщават от СДВР.

"Към момента не са установени пострадали и сред участниците в незаконната блокада на кръстовището, след като своевременно е извършен преглед на кадрите от видеонаблюдението в района. Под надзора и ръководството на Софийската районна прокуратура служители на Първо РУ-СДВР продължават работата по разследването на инцидента, при който семейство с две малки деца - момченце на 2 години и момиченце на 9 години, бяха блокирани в семейния им автомобил и станаха обект на агресия от провеждащи незаконна блокада на кръстовището. Потърпевшите вече са представили пред разследващите своите обяснения по случая", посочват разследващите.

От СДВР предупреждават, че във връзка с провеждането на незаконни протестни действия жителите и гостите на София трябва да шофират с повишено внимание на територията на града, отчитайки по-сложната пътнотранспортна обстановка.

"Заради категоричния отказ на организаторите да спазват изискванията на закона, СДВР не осигурява провеждането на тези нерегламентирани мероприятия. Отговорността за това е изцяло на хората, които се самоопределят като организатори на незаконните действия, както и на тези, които нерегламентирано блокират пътни кръстовища", се посочва в съобщението.

Призивът на полицията е шофирането в града да се осъществява след своевременно информиране за промените в пътнотранспортната обстановка, за да бъдат предотвратени нежелани инциденти.

 


Коментари (1)

Изумен Полицията са пълни идиоти! Налага се сами да се охранява ме.
18.08.2020 22:07 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети