Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Шеф Андре Токев излиза предсрочно от затвора

Закон и ред

Шеф Андре Токев излиза предсрочно от затвора

Шеф Андре Токев излиза предсрочно от затвора - Tribune.bg
Снимка:

Известният готвач шеф Андре Токев ще излезе предсрочно от затвора, реши Софийски градски съд. През през ноември 2021 г. той бе хванат да шофира след употреба на алкохол колата си, която бе останала само по джанти.

Той излежаваше 7-месечна присъда за шофиране в нетрезво състояние, от която му оставаха още 2 месеца и 14 дни.

Токев иска предсрочно освобождаване от затвора

В затвора шеф-готвачът се отличил с безупречна дисциплина и проявил самоинициатива. Не можело да бъде възприеман като реална опасност за обществото.

„Лицето е изключително ерудирано и образовано, за да може да извлече поука и да коригира своето поведение”, мотивира се съдията.

Токев приемал изцяло отговорността за криминалното си поведение, признавал вина и демонстрирал нагласи за промяна, посочва в мотивите си за предсрочното му освобождаване съдът.

Пред магистратите Токев обясни, че съзнава грешката си:

„В затвора работя по 12 часа. С оскъдни продукти показах ново ниво на готвене. Създадох условия как да се работи. От 30 процента посещаемост в стола, сега тя е 80 на сто. Има огромни опашки за храна”, заяви шеф Токев, цитиран в Нова телевизия.

И допълни: „Спортувам всеки ден между 2 и 3 часа. Обучавам се как да тренирам. Написах проект - да играем игри и да се социализираме. Началникът хареса проекта, но няма как да бъде приложен. Проведох много разговори с млади хора. Мисля, че всички тези неща допринесоха да се социализирам добре. Мисля, че съм готов да напусна затвора и да съм полезен на семейството си”.

Прокуратурата няма да обжалва решението. 

Шеф Андре Токев влиза в затвора

Шеф Токев излиза от ареста с парична гаранция: Съжалявам. Не знам какво се случи


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети