Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Ще обвинят в лъжесвидетелстване жената, която твърди, че Семерджиев не е карал колата

Закон и ред

Ще обвинят в лъжесвидетелстване жената, която твърди, че Семерджиев не е карал колата

Ще обвинят в лъжесвидетелстване жената, която твърди, че Семерджиев не е карал колата - Tribune.bg
Снимка:

Пускат сигнал за лъжливи показания срещу свидетелка по делото „Семерджиев”. „Вчерашното заседание по делото беше пълен цирк“, каза пред Нова тв Пламен Димитров, адвокат на близките на загиналата Хариет Стефанович.

„Апелативната прокуратура ще пусне сигнал до Софийската районна срещу свидетелката Аршинкова. Целта е да се проведе разследване за лъжесвидетелстване. Ако на 6 март тя се яви и оттегли показанията си, ще избегне съдебна отговорност. Лъжесвидетелстване се наказва с до 5 г. лишаване от свобода”, подчерта юристът.

На делото се оказа, че няма ДНК на Георги Семерджиев в колата, която помете и уби две млади жени на столичния булевард „Черни връх”.

Според защитата на обвинения за катастрофата, в джипа пътували и две жени. Едната от тях шофирала колата в злополучната нощ. Според адвокат Димитров няма как човек, който е пътувал на задната седалка на джипа на Семерджиев, да е жив след удара.

„Колата беше разцепена на две и никой не би могъл да оживее, камо ли да стане, да се изтупа и да си отиде, каквото беше твърдението на защитата“, допълни юристът.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати