Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Сипаха „пастор“ педофил с шест деца, арестуван е

Закон и ред

Сипаха „пастор“ педофил с шест деца, арестуван е

Сипаха пастор педофил с шест деца, арестуван е - Tribune.bg
Снимка:

43-годишният англичанин е злоупотребявал с децата и им плащал, за да мълчат

Англичанин, който се представял за пастор, е бих хванат от органите на реда с шест непълнолетни и малолетни момчета в сливенския квартал „Надежда“. Децата са отведени незабавно в РУ-Сливен и с тях е започната работа с инспектори от Детска педагогическа стая, психолог и разследващи полицаи, съобщиха от МВР. 43-годишният мъж е задържан около 06,00 часа сутринта при специализирана полицейска операция в дома си, където бил с децата.

Мъжът е осъществявал неколкократно блудствени действия с малолетните жертви от гр. Сливен, на които заплащал, за да не разгласяват случващото се.

По време на извършените процесуално - следствени действия от жилището и личния му автомобил са иззети компютърна конфигурация, видеокамери и други вещи, имащи отношение към извършеното престъпление.

Докато е извършвал противоправните си деяния той легитимирал престоя и контактите си с децата от квартала, в който живеел в Сливен, представяйки се за пастор, който проповядва течение на християнската религия.

Английският гражданин е отведен в РУ-Сливен и първоначално е задържан за 24 часа, с постановление на прокуратурата мярката му за задържане е удължена до 72 часа, очаква се днес съда да гледа искането за постоянното му задържане.

Арестът на английския гражданин е извършен на 12 септември след осъществена двумесечна проверка по документиране на престъплението от служители на отдел "Киберпрестъпност" при ГДБОП и служители на ОДМВР-Сливен.

През седмицата служителите на отдел „Киберпрестъпност“ при ГДБОП са задържали още трима мъже с аналогични прояви на територията на София. В понеделник /09.09.19 г/ бил арестуван френски гражданин, служител в кол-център на международна фирма, а днес - други двама български граждани, живущи в жк. „Люлин“ и „Сухата река“.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати