Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Сириец преби и изнасили момиче в София

Закон и ред

Сириец преби и изнасили момиче в София

Снимка:

Избил ѝ два зъба, причинил множество кръвонасядания на пострадалата

Сирийски гражданин е пребил и изнасилил момиче в София, съобщиха от прокуратурата.

В понеделник 44-годишния сириец нападнал младата жена в в жк. „Свобода“. Престъплението е извършено около 20,00 ч.

Обвиняемият нанесъл удари с ръце по тялото и главата на пострадалата, като ѝ причинил частични отчупвания на два зъба, кръвонасядания и др.

Н. М. е бил осъждан за тежко умишлено престъпление на лишаване от свобода не по-малко от една година условно.

Престъплението, за което Н. М. е привлечен като обвиняем, е наказуемо с лишаване от свобода от 3 до 15 години.

Предвид високата обществена опасност на деянието и извършителя, на 26.11.2020 г. прокурор при Софийска районна прокуратура е постановил задържане на мъжа за срок до 72 часа. Предстои утре да бъде изготвено и внесено искане до Софийски районен съд за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.  


Коментари (2)

любчо луков Мин. Димитров вероятно говори истината, но защо не погледне 400-те незаконни ВЕЦ-а, изградени в защитени зони от Натура, зони за опазване на питейни води, в защитени територии и на метри над питейни водохващания - което е недопустимо по ЗВ, коритата на реките, които приличат на лунен пейзаж, защото въпреки императивната забрана на чл.1, ал.3 от З-на за подз. богатства-за добив на инертни материали от реките, прилежащите им земи и ащите и крайбрежните им заливаеми ивици-багерите на олигарсите изобщо не излизат от тях, защо не премахне незаконния хотел до Мусаленските езера, който негов колега се опитва да приватизира чрез мутра-подставено лице и т.н. и който носеше хиляди тонове феикалии в питейната вода на Боровец. Искаме оставки на директора на Басейнова дирекция-Плевен, на РИОСВ-София и т.н.Не на Димитров, не на Бойко-на директорите!
27.11.2020 13:37 / Отговор
Stefan Смъртта би била избавление за звяра, изнасилил жена, потрошил й зъбите. Ако не го пазят триста пазванти лична охрана в панделата, той непременно ще завие лампа с гола ръка и ще се овъгли, без да има следи за следователите. Щастлив съм, че нищо не зависи от мен. Ако имах власт да овъзмездявам, пусках го по пързалка с бръснарски ножчета да цопне в басейнче с йодна тинктура, без право на обезболяващи за 168 часа. Месищата му ще се нацъфкат от йода, гнойни рани и люти струпеи ще залеят всяка точка от телесата на урода. Мехури ще се пръскат и обливат тавана с гной. Писъците му ще бъдат документирани. Камера ще записва мъките му и филмът ще се излъчва превантивно пред изнасилвачи и насилници.
27.11.2020 13:51 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още