Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Милева: Прокуратурата не е получила информация от МВР за задържани лица за „Хемус“

Закон и ред

Милева: Прокуратурата не е получила информация от МВР за задържани лица за „Хемус“

Снимка:

И прокуратурата разследва злоупотреби при строителството на автомагистрала „Хемус“. Разследването е възложено на Националната следствена служба и е наблюдавано от Софийската градска прокуратура, потвърди пред „24 часа“ говорителят на главния прокурор Сийка Милева. Тя обаче е категорична, че не може да се извършват едновременно две разследвания едновременно с един и същи предмет.

Повод е задържането на над 15 души в акцията на МВР след претърсвания и изземване на документи от офиси на строителни фирми във връзка с предварителните плащания чрез инхаус поръчки на строителни фирми.

Според говорителя на главния прокурор, ако МВР и прокуратурата продължат да работят едновременно по един и същи казус, не е изключено да последват процесуални проблеми.

Към момента прокуратурата не е получила информация от МВР нито за задържани лица, нито за събраните материали за акцията на ГДБОП.  


Коментари (4)

Свема Действията на Мвр не са ли противозаконни?Дали прокурата може да ги разследва?Докога Бойко Рашков ще тероризира безнаказано населението с една единствена цел Р.Радев да спечели изборите
04.11.2021 19:30 / Отговор
МЪГЛА ЩЕ ИМА МНОГО ОБЕЩЕТЕНИЯ ПРИСЪДЕНИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪД ЗА НЕЗАКОНИ АРЕСТИ.... ПО-ЛОШОТО Е ЧЕ НЯМА ДА СА КЪМ РАШКОВ ,А КЪМ ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ И ЩЕ БЪДАТ ПЛАТЕНИ С НАШИТЕ ДАНАЦИ...СМЕШНИЦИТЕ ХОДЯТ И ПО МАГАЗИНЕТЕ ПО СЕЛАТА И СЪБИРАТ ТЕТРАДКИТЕ ЗА ВЕРЕСИТЕ ЗА ДА ОТЧИТАТ ДЕЙНПСТ ПО ЗАПОВЕД НА ШУТА НА рАДЕВ ....НЕ ЗНАЕЛ КОЙ СТРОЙ, Я КАК БЪРЗО РАЗБРА ДА ДАЖЕ ГИ АРЕСТУВА ,,,ЛЪЖЦИ ОТ КЛАСА ЧЕ И НЕ ПОМНЯТ КАКВО СА КАЗАЛИ
04.11.2021 20:35 / Отговор
рашко бойков рашко бойков, пияндето, за което с пълна сила важи стихотворението на Ботев - дали се зора довърши или се две нощи смесиха? Тоя некадърник е толкова куха кратуна, че не може да разбере че не е още в механата, а дава интервю на медиите. Като не намери пари в кметицата, той ги изфабрикува, по същия начин, по който покри убийството на Луканков навремето. Господи, като слезеш да прибереш грешните, прибери и смешните!
04.11.2021 21:54 / Отговор
Вървим към преврат,дано не се случи. Полицията арестува без да уведоми прокуратурата която упражнява надзор над всяко производство!Мъглата е да се провокират изборите ,а Рашков да хвърля бомбастични обвинения публично ,които са винаги 100% лъжа.Целта е хаос,но в случая Рашков действа на своя глава без да има право,и после да каже,че прокуратурата ги прикрива.Сценария на кукловодите.
05.11.2021 04:57 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема