Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. След системен тормоз: Почина жената, запалена от мъжа си във врачанско село

Закон и ред

След системен тормоз: Почина жената, запалена от мъжа си във врачанско село

Снимка:

Запалената от мъжа си жена във врачанското село Три кладенци е починала. Това потвърдиха от болница "Пирогов", където тя бе настанена след инцидента. Въпреки усилията, лекарите не са успели да спасят живота ѝ, допълват от лечебното заседание.

Бруталното посегателство е станало на във вторник вечерта на улица "Роза". Във фаталната нощ Татяна си легнала рано, защото трябвало да става в 3 часа за нощна смяна. Докато спи, мъжът ѝ я залива с бензин и я подпалва. На зловещата гледка попаднал съсед на семейството. Жената била в пламъци на двора и се опитвала да се самозагаси.

Скандалите в семейството били обичайни. Един от синовете на починалата жена разказа пред Нова телевизия, че бащата заплашвал да запали майка му, но никой не вярвал. Той и двама негови приятели първи чуват писъците на горящата жертва.

Хората в селото са в шок от жестокостта. Това обаче се оказва, че не е първото му посегателство над жената. Преди време отрязал косата й с нож, а при друг случай опитал да я дави в язовира. Така прогонил от семейния дом и големия си син. Веднага след огнената вендета мъжът успял да се укрие, но на другата сутрин полицаите го намерили и го задържали. Той е криминално проявен и осъждан на лишаване от свобода.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още