Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Собственикът на обрания офис във Враца: Касиерките са инструктирани да пазят живота си

Закон и ред

Собственикът на обрания офис във Враца: Касиерките са инструктирани да пазят живота си

Появиха се спекулации, че жените може да са съучастници в обира, тъй като не оказват съпротива

„Касиерките са инструктирани, ако се случи такова нещо, да пазят здравето си и живота си. Така са инструктирани при започване на работа. И двете са доста разстроени. Едната дойде на работа, изглежда недоспала и изморена. Имаше много голям полицейски ресурс. Полицаи работиха тук до късно снощи. Предполагам, че ще ги заловят, не ми приличат на професионални крадци”. Това разказа пред Нова ТВ собственикът на обрания офис във Враца Ивайло Иванов.

Двама маскирани и въоръжени мъже нападнаха касов център. Това станало около 19 часа. Помещението тъкмо напуснали последните клиенти и касиерките разговаряли помежду си.

Единият от нападателите отворил вратата и с нож в ръка поискал да му дадат парите. Другият останал да пази навън. Прибрали парите в найлонов плик и избягали в неизвестна посока. Обирджиите влизат в офиса. Те се обръщат към една от касиерките и искат парите. Престъпниците са били изключително груби.

„В 19.13 часа нахлуват двама маскирани, заплашват едната касиерка с нож и искат парите. 3988 лв липсват от касата. 4 охранителни камери са ги заснели”, споделя собственикът.

Появиха се спекулации, че касиерките са съучастници в обира, тъй като не оказват съпротивление на крадците. Собственикът категорично отрече подобни твърдения.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още