Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Спецакция на полицията в Разградско

Закон и ред

Спецакция на полицията в Разградско

Спецакция на полицията в Разградско - Tribune.bg
Снимка:

Специализирана операция по противодействие на битовата престъпност се провежда на територията на област Разград. Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Илияна Георгиева.  

Служителите на реда ще извършат обход на пунктове за черни и цветни метали, търговски обекти, заложни къщи, автоморги и други места, за които има данни, че евентуално може да се извършва дейност, свързана със законови нарушения.

Паралелно с това са изградени контролно-пропускателни пунктове (КПП), на които се правят проверки на преминаващи превозни средства с оглед противодействие на нелегалната миграция и нарушения на Закона за движение по пътищата.

В засилените контролни действия са включени екипи на охранителна, пътна и криминална полиция. На територията на Районно управление функционират пет КПП, от които две са в Лозница, четири са на територията на Районно управление-Исперих и шест на Районно управление-Кубрат.  

Това е поредната акция, насочена към противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и осигуряване на полицейско присъствие в уязвими райони и квартали на територията, обслужвана от Областната дирекция на МВР.

При последната специализирана операция в началото на юни в дома на жител на разградско село бяха открити незаконни боеприпаси и пистолет.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати