Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Спипаха баровец от „Драгалевци“ да краде ток с жица под земята

Закон и ред

Спипаха баровец от „Драгалевци“ да краде ток с жица под земята

Спипаха баровец от Драгалевци да краде ток с жица под земята - Tribune.bg
Снимка:

Хванат е за 7-ми път

За 7-ми пореден път екип на ЧЕЗ е установил, че собственик на луксозна къща в столичния квартал Драгалевци краде ток. Сагата на баровеца датира от 2017 година.

Кражбите на електроенергия на къщата до момента винаги ставали чрез директно присъединяване към електроразпределителната мрежа. Кражбата, която днес се е установила, е чрез изграден допълнителен кабел, който бил пуснат под земята.

Компанията е подала сигнал до органите на МВР и очаква огледна група, съобщиха от ЧЕЗ.

От там допълват информацията със статистика. 26% от нарушителите са регистрирани повече от веднъж за кражба на ток, като 980 от тях са с над 3 съставени протокола през последните три години.

ЧЕЗ Разпределение очаква нови правила, които да въведат строги санкции не само по отношение на цената, но и по отношение на срока за дотаксуване на електроенергия за некоректните потребители, допълват от компанията. Кражбите на ток влошавали качеството на електроенергията за всички клиенти. И допълват, че е необходимо да има обществена нетърпимост, ускорени процедури, ефективни и по-тежки санкции срещу извършителите, за да се защити интересът на коректните граждани.


Коментари (4)

Кирил Не нема що да го осъдет по бързата процедура
15.03.2019 15:47 / Отговор
Джангар Балаев Проверете инсталациите на ул. иван дарасов 20-24, вараната.
15.03.2019 21:07 / Отговор
АННА ТОЙ ЗА ТОВА Е БАРОВЕЦ, ЗАЩОТО КРАДЕ И НЕ СИ ПЛАЩА ТОКА ...А, АЗ СИ ПЛАЩАМ ТОКА И ЗА ТОВА НЕ КРАДА !-........ТЪПО , АМА Е ИСТИНА .
16.03.2019 22:48 / Отговор
АННА ТОЙ ЗА ТОВА Е БАРОВЕЦ, ЗАЩОТО КРАДЕ И НЕ СИ ПЛАЩА ТОКА ...А, АЗ СИ ПЛАЩАМ ТОКА И ЗА ТОВА НЕ КРАДА !-........ТЪПО , АМА Е ИСТИНА .
16.03.2019 22:48 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати