Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Странен инцидент с Ренета Инджова. Казала, че е паднала по стълбите, после размислила, че е блъсната

Закон и ред

Странен инцидент с Ренета Инджова. Казала, че е паднала по стълбите, после размислила, че е блъсната

Снимка:

Бившият служебен премиер е със счупена китка, тя в последните дни се явява активен протестиращ

Необичаен инцидент е претърпяла Ренета Инджова. Образувано е досъдебно производство за лека телесна повреда. Инджова е със счупена китка на лявата ръка, а обърканите и противоречащи си данни, които е подала, сериозно са объркали разследващите.

Вчера след 18.00 в 5 РПУ е подаден сигнал от близък на бившия премиер Ренета Инджова. Започнати са издирвателни мероприятия, които продължават и към момента. Бившият премиер е посетена в дома си от полицаи и е разпитана. Това съобщи Стойно Цветков, началникът на отдел „Разследване“ в СДВР.

Инцидентът е станал около 9 вчера сутринта. Самата Инджова е дала противоречиви факти и показания, допълни Цветков и добави.

След посещение в здравно заведение Инджова е заявила, че това е битов инцидент – падане по стълби. По-късно вечерта бившият премиер е разказала, че тръгвайки за пазар на Герена, завивайки зад ъгъла, чува бързи стъпки, блъсната е от лице, което не спира, и продължава да тича, тя е залитнала и паднала на лявата си ръка.

Прибрала се вкъщи, започнала да звъни на близки и приятели, и чак по-късно е посетила болнично заведение.  


Коментари (4)

кесо Накрая сигур вече ще твърди, че е получила контузията в люта схватка с "тираните". Абе да вземат най-после да поправят вратата на лудницата в Карлуково та да престанат лудите да бягат, че броят им взе застрашително да нараства.
02.08.2020 12:18 / Отговор
Иван Била е пийнала ...
02.08.2020 13:25 / Отговор
DT Как не можа вчера да се случи странен инцидент и с монтанската кобила по стъпалата на връх Шипка.Както е охранена и закръглена близалковците покрай нея щяха да а спрат чак на паркинга при бараките за биволско мляко.Както е тръгнала може да и се случи и на нея битов инцидент,но със счупване на главта а не на китката. А Ренетка вероятно е била на интервю с Канна Рачева и в предварителния разговор са обърнали по някоя друга чашка ,защото и двете обичкат питиенцето.
02.08.2020 13:34 / Отговор
Иван При предозиране с алкохол се получават халюцинации.Ако пък и склерозата е в по напреднала фаза,също.
03.08.2020 15:41 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още