Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Светослав Илчовски на разпит в прокуратурата

Закон и ред

Светослав Илчовски на разпит в прокуратурата

Снимка:

На влизане в сградата той заяви, че не познава Миню Стайков

Светослав Илчовски пристигна на разпит в Софийска градска прокуратура. Най-вероятно той е привикан заради разкритията си пред Парламентарната комисия за ревизия на управлението на правителството на Бойко Борисов.

На влизане Илчовски отказа коментар, единствено отбеляза, че не познава Миню Стайков.

Вчера служебният правосъден министър Янаки Стоилов заяви, че ще започне проверка на изнесената информация от Илчовски, който разказа, че му бил показан запис с издевателства над затворник. Служебният правосъден министър Янаки Стоилов поиска повече конкретика и заяви, че в такива случаи трябва да се посочват места, имена и кръг лица.

В сигнала на Илчовски се говори за 2019-2020 година. Текстът стигна до обществеността, тъй като бе качен във Фейсбук от депутата от ДБ Владислав Панев. В сигнала ясно се посочва име – бизнесменът-обвиняем Миню Стайков, върху когото било издевателствано в ареста.

При самото си изслушване в комисията Илчовски не каза име – посочи обаче с повече конкретика, че става въпрос сексуално посегателство от страна на двама мъже, а самото клипче гледал на Ивановден през 2017 г.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още