Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Три деца и дядо им са нападнати от ротвайлери край Железница

Закон и ред

Три деца и дядо им са нападнати от ротвайлери край Железница

Снимка:

Все още се установява дали кучетата са били изхвърлени

Три деца и възрастен мъж са нападнати от две кучета  порода „ротвайлер“, оставени  без надзор, съобщиха от МВР. Децата са на 7, 9 и 12 години и са братя. Те са се разхождали край село Железница с дядо им, когато са нападнати.

Децата са прегледани и са без опасност за живота. Най-малкото момче вече е изписано от болницата. 12-годишният му брат е настанен в травматологията, а 9-годишното дете е в хирургията. Когато са нападнати от кучетата, дедото се опитва да им помогне, кучетата са нахапали и него. Мъж и жена са се отзовали и са помогнали.

Инцидентът е станал в района на минералната баня на селото. Децата и родителите живеят в чужбина и са дошли на гости на дядо си.

Кучетата са регистрирани и вече са установени собствениците. Все още се установява дали кучетата са пуснати безпризорно. Собствениците не са от Железница. Ако се установи, че кучетата са изхвърлени, ще се предприемат и мерки.

Според закона се предвижда наказание до 3 г. лишаване от свобода или пробация и до 5 хил. лв. глоба.  

 


Коментари (1)

куче Ако кучето на съседа ви лае непрестанно на главата ви, може да подпишете тази петиция kuche.mypressonline.com/petition.php
10.04.2019 18:48 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив