Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Трима охранители на съд – пребили с бухалки жена до смърт

Закон и ред

Трима охранители на съд – пребили с бухалки жена до смърт

Снимка:

Трима служители на охранителна фирма – на 48 г., на 24 г. и на 33 г., ще отговарят за убийство, извършено от тях по мъчителен начин и с особена жестокост. Жертвата им е жена, заловена от тях в района на складови помещения, които пазели, съобщиха от прокуратурата.

Случаят е от 16 май 2019 г., когато 29-годишна жена влязла в двора на изоставен месокомбинат на ул. „Малашевска“ в столицата. Тя била задържана не след дълго от охранител на обекта, който завързал ръцете ѝ със „свински опашки“ и се обадил на дежурната част на охранителното дружество, за да докладва за случая.

Няколко часа по-късно на място пристигнали други двама охранители от дружеството и вместо да се обадят в полицията и да докладват случая, решили да пребият жената. Вкарали я в хале и ѝ нанесли побой с бухалки, продължил около 30 минути. Ударите били по главата, тялото и крайниците на пострадалата. След това тя била изведена и пусната да си тръгва, но ръцете ѝ били останали вързани. Състоянието на пострадалата рязко започнало да се влошава, като за около 2 часа изминала едва няколкостотин метра.

Около 03.15 ч. жената била открита безжизнена от случаен минувач, който се обадил на тел. 112. Пристигналите лекари само констатирали смъртта на жената.

Тримата обвиняеми са задържани за постоянно в ареста.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още