Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Тялото на убитата рейнджърка било в шкаф в дома на бивш военнослужещ

Закон и ред

Тялото на убитата рейнджърка било в шкаф в дома на бивш военнослужещ

Задържаният Каменов участвал в три задгранични мисии, има дълго съдебно досие

Светослав Каменов е задържан за убийството на рейнджърката от карловската бригада Десислава Стоянова. Това съобщи окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов.

"До момента задържаният е направил частични самопризнания. По отношения на мотива - работи се по всички версии и не се изключват нито неуредени финансови взаимоотношения, нито евентуално сексуално посегателство или опит за такова", обясни Попов.

Жертвата е открита в шкаф в дома на заподозрения. Тя била със счупен врат и множество наранявания по лицето. Жената е била приятелка с Каменов, но няма данни двамата да са имали интимни отношения.

При разследването е установено, че на 29 ноември вечерта Стоянова се е видяла с Каменов, след което е изчезнала. Затова и Каменов е бил обявен за издирване, тъй като е бил последният човек, който е видял жива рейнджърката.

"До вчера той се е укривал във врачанското село Зверино. Мъжът е бивш военнослужещ и е участвал в три задгранични мисии, като рейнджър. По първоначални данни той е един от пострадалите при атентата срещу българската база "Индия" в Кербала", каза още прокурорът.

Каменов е осъждан през 2010 г. за шофиране в нетрезво състояние и катастрофа. През 2011 г. е осъден за отклоняване от военна служба. Две години по-късно е получил още една присъда. Този път за подаване на фалшив сигнал за наличие на бомба в клон на банка ДСК в Карлово.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още