Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Убиецът от Сотиря моли за доживотен затвор

Закон и ред

Убиецът от Сотиря моли за доживотен затвор

Убиецът от Сотиря моли за доживотен затвор - Tribune.bg
Снимка:

Пред магистратите убиецът заяви, че осъзнава какво е направил

За промяна на присъдата му от доживотен затвор без право на замяна на доживотен затвор, помоли днес в Бургаския апелативен съд Мартин Трифонов, осъден за опит за изнасилване, блудствени действия и убийство на 6-годишната Кристин в сливенското село Сотиря, съобщава „24 часа“.

Пред магистратите убиецът заяви, че осъзнава какво е направил. Преди да започне делото бабата и роднини на на момиченцето се събраха пред сградата на Съдебната палата в Бургас, за да настояват за възможно най-тежкото наказание.

Мартин бе признат за виновен от Сливенския окръжен съд за три тежки престъпления. За това, че на 15 август м.г. в село Сотиря умишлено е умъртвил по особено мъчителен за жертвата начин и с особена жестокост 6-годишната Кристин Г. съдът му е наложил наказание доживотен затвор без замяна. За опит за изнасилване чрез брутални действия и използване на сила мъжът получи 20 г. затвор, а за блудствени действия с момиченцето - 10 г. В крайна сметка съдът е определил едно общо наказание, което е най-тежкото от наложените - доживотен затвор без замяна, което да изтърпи при първоначален специален режим.

Бургаският апелативен съд ще се произнесе в законоустановения срок.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати