Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Убитата брокерка Теодора Бахлова се оказа в избирателните списъци

Закон и ред

Убитата брокерка Теодора Бахлова се оказа в избирателните списъци

Брокерката от Бургас Теодора Бахлова, чието убийство бе разкрито преди месеци, е вписана като гласоподавател, съобщи Нова тв.

Следите на 46-годишната жена се губят на 28 октомври 2020 г., а според полицията тя е била убита още в деня на изчезването си.

„Получавам от Община Бургас писма за данъци, за осигуровки. Да не говорим, че е и в листите за гласоподавателите. Това е пълен парадокс. Майка ми се води жива, където и да отидете тя се води жива“, споделя дъщерята Християна Радоева.

Бахлова още е в регистрите на избирателните списъци., като попада в секция 72 в квартал „Драгалевци“ в София. Това е адресът, на който е живяла преди да се премести в Англия.

„Това е следващият абсурд. Възможно е да се забави още експертизата“, коментира адвокатът Димитър Вълчев.

Вече трети месец Християна посещава институции и опитва да обясни ситуацията, в която се намира. Въпреки че всички са чули за бруталното убийство, официален документ, удостоверяващ смъртта на Теодора, няма.

От Бургаската окръжна прокуратурата са категорични, че искането на Християна и адвокатът й е неоснователно. Останките от тялото ще бъдат задържани до издаване на тройна съдебно-медицинска и химическа експертиза и за евентуално последващи следствени работи.

От Съдебна медицина пък поясняват, че досъдебното производство продължава, а без разрешение на наблюдаващия прокурор не може да бъде издадено съобщение за смърт.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема