Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Убитата жена в София търсила помощ от неправителствени организации, посочила извършителя в бележка

Закон и ред

Убитата жена в София търсила помощ от неправителствени организации, посочила извършителя в бележка

Убитата жена в София търсила помощ от неправителствени организации, посочила извършителя в бележка - Tribune.bg
Снимка:

Личен конфликт е причината за убийството на младата жена, чието тяло бе намерено в багажник на автомобил, каза пред журналисти главният секретар на МВР Петър Тодоров. „Жертвата е търсила помощ от неправителствени организации“, поясни  вътрешният министър Иван Демерджиев по повод на убийството на 32-годишната Кристина.

„Няма подаден сигнал от младата жената към органите на МВР. Тя е споделяла опасенията си със своите близки“, заяви главният секретар на МВР Петър Тодоров. Според него на 3 април е постъпил официалният сигнал от нейни близки, че нямат контакт с нея и не се е явила на среща, на която е трябвало да вземе детето си. С мъжа са имали познанство в близки отношения, съобщи Петър Тодоров.

„Нищо не знам, детето ми си отиде“. Това каза за bTV майката на убитата. Жената е имала притеснения за живота си и на работното си място е оставила бележка, в която пише, че ако се случи нещо с нея, трябва да се търси именнно бившият ѝ приятел – Калоян.

Близък на задържания разказа, че връзката между него и Кристина е приключила преди 5-6 години. Двамата за работили в един мобилен оператор. Предполага, че са поддържали колегиални отношения.

Първоначално, докато още е бил афектиран от раздялата, Калоян споменавал Кристина, но отдавна е спрял да мисли за нея. След това е имал и други връзки.

„Тя има дете от друг мъж“, допълни Георги Трендафилов. Той не може да си обясни защо убитата е оставила бележка, че е била тормозена от Калоян.

Тялото на 32-годишна жена бе намерено снощи в столицата. То е открито в багажник на автомобил, оставен в автосервиз на приятел на заподозряния за убийството. Багажникът е бил запечатан с пяна.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Какво е отношението ви към готвения ротационен кабинет на ГЕРБ/СДС – ПП/ДБ?
Покажи резултати Скрий резултати