Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Убийството в „Младост: Наркозависим, лекуван в психиатрия, убил майка си за пари

Закон и ред

Убийството в „Младост: Наркозависим, лекуван в психиатрия, убил майка си за пари

Убийството в Младост: Наркозависим, лекуван в психиатрия, убил майка си за пари - Tribune.bg
Снимка:

Младежът е криминално проявен, поредното разследване срещу него стартирало дни преди убийството

Задържаният за убийството на майка си 21-годишен мъж е бил наркозависим. Лекуван в психиатрични клиники. Криминално проявен, с няколко досъдебни производства. Последното, от които, е образувано дни преди убийството. Вероятният мотив за жестокото престъпление е финансов. Това стана ясно по време на брифинг. Подробности по случая дадоха ръководителят на Софийска градска прокуратура Емилия Русинова и директорът на СДВР Георги Хаджиев.

Жертвата и синът ѝ са пристигнали в София, за да бъде настанен младежът в клиника за лечение на зависимост към наркотици. Пристигнали са на 16 април, а ден по-късно е извършено убийството. Жертвата е намерена в жилището на свои приятели, по очи на пода, в локва кръв. Зетят на собственичката на жилището е търсил убитата жена, но след като не е могъл да се свърже с нея отишъл на мястото.

Има свидетелски показания за скандал между майката и сина, след което вероятно е извършено това тежко престъпление, каза Хаджиев. Лицето дава нелогични показания, вероятно поради употребата на наркотични вещества, заяви прокурор Русинова.

43-годишната жена беше намерена мъртва вчера. Трупът е бил в апартамент в "Младост". Синът е арестуван коло 2:30 тази нощ на гара Горна Оряховица.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети