Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Уволняват полицаите от купона край Сандански

Закон и ред

Уволняват полицаите от купона край Сандански

Снимка:

По случая беше разпоредена проверка

Участвалите в нощния купон в ресторанта над Сандански в м. „Попина лъка“ ще бъдат уволнени дисциплинарно, предаде БГНЕС. Както информирахме, в социалните мрежи изтече клип с купон в ресторант, в който са участвали и полицаи.

Поводът е бил рожден ден на син на служител на горското стопанство. Наредена бе проверка от директора на ОД МВР старши комисар Дойчин Дойчинов.

От пресцентъра съобщиха следното:

„Със заповед на директора на ОДМВР-Благоевград старши комисар Дойчин Дойчинов бе разпоредена незабавна проверка във връзка с получени данни за нарушаване на противоепидемичните мерки и заповедта на министъра на здравеопазването в местността Попина лъка, общ. Сандански. При нея са събрани данни за извършено тежко нарушение на служебната дисциплина от четирима държавни служители на Областна дирекция на МВР-Благоевград, за което е предвидено налагането на най-тежкото дисциплинарно наказание – уволнение.

Съобразно разпоредбите на Закона за МВР и подзаконовата нормативна база, със заповеди на ръководителя по чл.37 е разпоредено провеждането на дисциплинарни производства по чл.207 от ЗМВР срещу четиримата служители. В хода на дисциплинарните производства ще бъдат събрани всички необходими доказателства за установяването и ще бъдат извършени всички процедурни действия по доказване на дисциплинарното нарушение, за което е предвидено налагането на дисциплинарно наказание уволнение.

От РЗИ-Благоевград са изготвени покани към участвалите в събитието за съставяне на актове по Закона за здравето във връзка с нарушаване на противоепидемичните мерки“.  

 


Коментари (2)

Ами какво друго Да ги наградят ли?
20.02.2021 22:51 / Отговор
Калиманата Бе това милиционерите как да ги харесваш? Отиваш на пазара "Иван Вазов" и ги гледаш как папкат седнали вътре в скара бирата, ни те маски, ни персонала?!? Измет някаква!
22.02.2021 18:46 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още