Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Валентин Радев: Българските служби работят добре, сигурна държава сме

Закон и ред

Валентин Радев: Българските служби работят добре, сигурна държава сме

Валентин Радев: Българските служби работят добре, сигурна държава сме - Tribune.bg
Снимка:

Трябва да се вложат средства в опазването на границите

"Службите в България работят добре. Ние сме най-стабилната държава на Балканите", заяви пред БНТ депутатът от ГЕРБ и бивш вътрешен министър Валентин Радев.

"Няма по-добра защита срещу страховете на хората от казването на истината, без да пречи на разследването", обясни Радев.

По думите му, добрите отношения между България и Турция трябва да продължават. Радев обясни още, че потенциалната опасност от бежанска вълна остава.

"Европа не може да говори, че кризата с миграцията е свършила. Близо 90% е намалял натискът, но това не означава, че кризата е приключила. Пикът е преминал. Европа работи малко бавно, но взехме правилните решения. Трябва да направим това, което премиерът постоянно говори – там, където се случват нещата, да дадем пари и инвестиции, да опазим границите", коментира той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Анонимен Полицай не смее във входа живееш циганин да направи забележка, това ли му е сигурно то. Така ли беше при Живков. Имаше ред, дисциплина. А врата външна не се заключва. Заключва се, правят дупки и я оставиха и цяла нощ цигани пеш и с асансьора, и кой пак останали някои си там 1,2 семейства българи. Полицаи, нека ред да въведат, видял и са ред, от циганин страх полицаи да имат, циганска ви държавата, ама вие сте в сф, и много ви еня за някои си, само лъжи, това, онова, а в същото време през нощта уринират в асансьора, отдолу мазета та, или това не ваша работа, а и на комунисти по няколко жилища, изобщо ги няма, дойдат, проверят жилищата си и дим да ги няма, кой ни сготви, или никой, ние сами, от тая дупка дето ни навряхте трудно се излиза. И знаме, а никакви ги няма тук, хитри комунисти гебериски, от бкп...
16.03.2019 16:28 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети