Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Ревност остава водещата версия след двойно убийство и самоубийство във Варна

Закон и ред

Ревност остава водещата версия след двойно убийство и самоубийство във Варна

Ревност остава водещата версия след двойно убийство и самоубийство във Варна - Tribune.bg
Снимка:

Димитър Големанов е застрелял двамата си приятели, след което се е самоубил, твърди „24 часа“

Двойно убийство и последвало самоубийство. Това е водещата версия, по която работят разследващите във Варна, след като три трупа бяха открити в апартамент в морската столица. Работи се по много версии – основната е любовна драма и ревност, които са довели до стрелбата. Починалите са двама мъже и една жена, а в апартамента са намерени автомат, пистолети със заличени номера и боеприпаси.

Димитър Големанов е мъжът, застрелял двамата си приятели, след което се е самоубил, твърди „24 часа“ на базата на информация от негов близък.

Изданието пише, че 40-годишният мъж е имал успешен бизнес и заведение край морето. С покойната 23-годишна Диляна са имали 2-годишна връзка - бурна и обсебваща, както я описват техни близки. Поредната раздяла обаче не се отразява добре на Димитър и те продължават да се виждат. Дни преди престъплението Митко запознава Диляна със своя близък приятел Нико - 41-годишен кипърец с шведско гражданство, който живее в апартамента.

В нощта преди убийствата Диляна отива в злополучния апартамент и започва да купонясва с кипъреца и още трима приятели. Количеството на изпития алкохол се увеличава и младата дама започва да провокира бившия си в интернет - вероятно със снимки и заяждания, разказва приятелят на двойката пред “24 часа”.

По думите му, купонът и заядливата комуникация продължили до сутринта, когато Димитър Големанов нахлува в апартамента на първия етаж през прозореца и тогава започва разправата.

“Не ми се живее повече”, това казва Големанов по телефона час преди кървавото меле в апартамент на ул. “Македония” 105 във Варна.

Разследването продължава както и работата по всички детайли около стрелбата.

Предстои да бъдат направени аутопсии на жертвите, както и ДНК и балистична експертиза.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати