Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Задържаха мъж, задигнал лекарства за над 200 хил. лв. от три аптеки

Закон и ред

Задържаха мъж, задигнал лекарства за над 200 хил. лв. от три аптеки

Задържаха мъж, задигнал лекарства за над 200 хил. лв. от три аптеки - Tribune.bg
Снимка:

Той бил арестуван непосредствено след обир на аптека в Сливница

Мъж, задигнал лекарства за над 200 хил. лв. от три аптеки, беше задържан от криминалисти от ОД на МВР - София. Той бил арестуван непосредствено след обир на аптека в Сливница, съобщава „24 часа“. Последната кражба станала в нощта срещу 2 октомври. Той и другарите му пробили дограмата на аптеката с бормашина, след това заглушили СОТ-а и задигнали лекарства за над 35 хил. лв.

„Касата дори не е отваряна, а козметика не е задигана“, разказа собственичката на обекта Иман Андреева. Тя посочи, че това е трета кражба в нейна аптека. Първата била на 28 януари т.г. Ударената тогава аптека била същата, която и сега. При първия обир апашите задигнали лекарства за 18 хил. лв.

На 8 март пък била най-прецизната им кражба - обрали аптеката на жената в Божурище и задигнали всички лекарства в нея. Стойността им на едро била 150 хил. лв.

При обира в Божурище апашите дори не разбили нищо - знаели кода на алармата и го въвели. Успели да блокират и охранителните камери, както и при другите два обира. Отново не посегнали на козметиката.  


Етикети обир, аптека

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още